lørdag 15. mars 2014

Elvecruise på Douro, Portugal

Elvecruise på Douro, Portugal




Douro renner gjennom Portugals vakreste vinlandskap, med frodige vinmarker og tradisjonsrike byer. Fra vinmarkene i Dourodalen fraktes druene til havnebyen Porto ved munningen av Douro.I århundrer har Porto havnebyen Porto vært synonymt med portvin og på sørsiden av elven i bydelen Vila Nova de Gaia, ligger de kjente portvinshusene på rekke og rad. Utflukten til den spanske middelalderbyen Salamanca er et av cruisets høydepunkter. Salamanca er i dag en universitetsby med et vakkert historisk sentrum.

Frodige Dourodalen og Salamanca, elvecruise fra–til Porto

Dourodalen har Portugals vakreste vinlandskap, med bratte fjellsider, frodige vinmarker og tradisjonsrike byer. Opplev Porto, som i århundrer har vært synonymt med portvin, og den spanske middelalderbyen Salamanca.

Nyhet! Vandrecruise!Den beste måten å oppleve Porto og Dourodalen på er når du kombiner elvecruise på Douroelven med vandreturer i storslått natur. Her får du nærkontakt med nasjonalparker, vinmarker, sjarmerende byer og Portos kyst både til lands og til vanns. Fire dager med to til fire timers vandring pr. dag.

Vandrecruisene gir deg en unik mulighet til å kombinere det beste fra to helt forskjellige ferieformer – elvecruise og vandreferie. Nyt avslappende dager om bord, og krydre opplevelsen med aktive vandredager. Du har hotellet med deg og nye havner møter deg hver dag. Enklere og mer tilrettelagt blir det neppe.

Den beste måten å oppleve Porto og Dourodalen på er når du kombiner elvecruise på Douroelven med vandreturer i storslått natur. Her får du nærkontakt med nasjonalparker, vinmarker, sjarmerende byer og Portos kyst både til lands og til vanns.

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTjmCtmCpbm74FlFl2d-YWG14jHBHZ5FUVJ4ZMcGmY6vJAm_fkaaw
Portvinsfat
Fra det enkle til ytterste luksusPå Douro reiser du med flere rederier - alt fra enkle trestjerners skip til luksuriøse femstjerners skip som AMA Waterways. Det amerikanske rederiet har i løpet av de siste årene bygget ni elegante søsterskip i luksusklassen. Skipene tar mellom 148 og 164 passasjerer og kjennetegnes av luksus, komfort og stil. Lugarene minner om eksklusive hotellrom, de fleste med privat balkong eller store vinduer som kan åpnes

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...